Kylpyhuoneremontti - askarruttaako Toteutus? Lue tämä ensin!

minusta
Rakentamisen opastaja ja neuvoja

Tervetuloa talon rakennuksen pariin! Onko omakotitalon remontti alkamassa? Etkö tiedä mitä eri osaajia tarvitset avuksesi? Tai ehkäpä mitä voi tehdä itse? Tässä blogissa olisi tarkoitus avata hieman tätä asiaa. Aihe on kummiskin monen mielen päällä joko jo alkaneen talon rakennuksen takia tai vasta suunnitteilla olevan. Tai kenties talo on jo rakennettu ja aihe kiinnostaa vielä muuten vain. Toki aiheesta on iloa myös remontoijille. Asiaa käsitellään erityisesti ostajan näkökulmasta, ja sillä tasolla että aihe ei tarvitse olla ennestään ollenkaan tuttu. Joten kaikentasoiset talon rakentajat ovat enemmän kuin tervetulleita blogin pariin. Toivottavasti saat täältä iloa ja apua omaan, niin ihanaan ja varmasti välillä tuskaisaan taloprojektiisi!

Haku
arkisto
tag

Kylpyhuoneremontti - askarruttaako Toteutus? Lue tämä ensin!

30 August 2023
 Kategoriat: Construction & Contractors, Blog


Kylpyhuoneremontti on yksi vaativimmista projekteista, joita voi kodissaan tehdä. Remontteja on erilaisia, toiset voivat keskittyä ilmeen ja kalusteiden uudistamiseen, mutta toisinaan remontti voi olla myös kattavampi. Tämän opas auttaa valmistautumaan onnistuneeseen kylpyhuoneremonttiin.

Remontti kannattaa suunnitella huolellisesti

On tärkeää suunnitella huolella ennen kuin aloittaa remontin. Tarkalla suunnittelulla voidaan välttää yllättäviä kuluja sekä suunnitelma luo remontille tarvittavat raamit, jonka kaikki remontit vaativat onnistuakseen. Kannattaa aloittaa miettimällä, kuinka suuri remontin budjettia on. On myös tärkeää valita oikeat kalusteet, kuten kylpyammeet, pesualtaat ja seinäkaapit. Kylpyhuoneessa käytännöllisyys on tärkeää, kun valitaan erilaisia materiaaleja, kalusteita ja sisustustarvikkeita. Kaikkien materiaalien tulee olla kosteuden kestäviä.

Vanha talo kannattaa tarkistaa huolella ennen remonttia

Jos kylpyhuoneremonttia tehdään vanhempaan taloon, kannattaa varmistaa, että talon rakenteet ovat kunnossa. Vanhemmat talot ovat usein rakennettu erilaisista materiaaleista kuin mitä nykyisin käytetään. Kun vanhemmassa talossa aloittaa kylpyhuoneen remontoinnin, on tärkeää tarkistaa, että rakenteet ovat kunnossa, eikä niissä ole asbestia.

Ammattilainen auttaa remontin eri vaiheissa

Riippuen omista taidoista, kannattaa valita luotettava ammattilainen toteuttamaan remontin ne osiot, joihin itsellä ei riitä taidot ja tiedot. Kannattaa myös muistaa, että remontissa syntyy yleensä paljon jätettä, jonka asianmukaisesta poistosta ja kierrättämisestä täytyy myös huolehtia. Kun remontti on valmis, kannattaa varmistaa, että on tyytyväinen lopputulokseen ja remontti on tehty vaadittujen standardien mukaisesti. Kylpyhuone on yksi kodin tärkeimmistä paikoista, jossa käydään ensimmäiseksi aamulla ja viimeiseksi ennen nukkumaan menoa. Ei siis kannata ujostella sen ilmaisemista, jos ei ole tyytyväinen työn laatuun tai lopputulokseen. Hyvää palautetta ei toki kannata myöskään unohtaa, vaan antaa tunnustusta tekijöille, jos he ovat tehneet hyvää työtä.

Tässä bogikirjoituksessa käsittelimme muutamia kohtia, joita kannattaa harkita kylpyhuone remonttia suunnitellessa. Remontti on monimutkainen prosessi, jossa on useita asioita, jotka täytyy ottaa huomioon. Mutta ei kannata pelästyä! Tämän oppaan ansiosta sinulla on kaikki tärkeät tieto käden ulottuvilla. Nyt olet valmis suunnittelemaan omaa kylpyhuoneremonttiasi ja tekemään siitä menestyksekkään projektin. Muista vain seurata tarkasti suunnitelmaasi, valita oikeat materiaalit ja työskennellä oikean henkilön kanssa, ja sinulla on mahdollisuus saavuttaa mitä täydellisin kylpyhuone.

Kylpyhuoneen saneeraus meiltä: Remontti Rex Oy.